Política de privadesa 2018-05-25T09:55:31+00:00

Política de privadesa

Energy Proyects and Trading S.L.considera de gran importància la privacitat dels seus clients, proveïdors i de totes aquelles persones amb les que manté relació. Per això, es gestiona la següent política, de forma transparent i oberta, per tractar i protegir les dades personals d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en relació amb el tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades.

Responsable del tractament de dades personals
La companyia Energy Proyects and Trading S.L. és responsable del tractament de les dades personals proporcionades pels usuaris d’aquesta web www.energyprojects.es i es responsabilitza de la privacitat de la seva tramitació.

Raó Social: Energy Proyects and Trading S.L.
Representant autoritzat: Alejandro Jimenez Bosch
NIF: B65491110

Dades de contacte:
C/Consell de Cent, 218, Local 2, 08011 Barcelona
T 93 718 89 56 
info@energyprojects.es

Almacenamiento de datos personales
Los datos personales se almacenan en el Espacio Económico Europeo («EEE»). Estos datos se pueden transferir afuera del EEE
bajo contratos que sigan las normas de privacidad de la Comisión Europea y el Escudo de Privacidad UE – EE.UU.

Emmagatzematge de dades personals
Les dades personals s’emmagatzemen a l’Espai Econòmic Europeu («EEE»). Aquestes dades es poden transferir fora de l’EEE
sota contractes que segueixin les normes de privacitat de la Comissió Europea i l’Escut de Privacitat UE – EUA

Dades recollides a través de formularis
Les dades recollides a través del / s formulari / s de contacte i el seu tractament té per finalitat respondre a la sol·licitud d’informació, assessorament, enviament de publicacions i promocions sobre els serveis i productes de l’empresa. En cas de no brindar les dades requerides les sol·licituds poden no ser ateses.

Dades recollides a través de galetes
Aquest lloc web utilitza galetes, la informació detallada sobre les cookies, sobre com són utilitzades i com controlar-les en Política de Galetes. Si no accepta l’ús d’aquestes galetes deshabilítelas seguint les instruccions, perquè no puguin emmagatzemar al dispositiu.

Dades recollides a través de sistemes d’analítica web
Aquest lloc web utilitza l’eina d’analítica web Google Analytics per tal d’oferir informació agrupada del trànsit que arriba al lloc web segons l’audiència, l’adquisició, el comportament i les conversions que es duen a terme en el lloc web. Podeu obtenir informació sobre la política de privacitat d’Analytics

Comunicació de dades personales
Nunca intercanviem, traspassem o venem les seves dades a terceres parts Les dades que s’enviïn a tercers, s’utilitzaran únicament per oferir una comunicació dels nostres serveis previ consentiment explícit per part del destinatari.

Protecció de dades personals
L’empresa es compromet a protegir les dades personals emmagatzemades, utilitzant les eines tecnològiques i els processos adequats. Es utilian sistemes de prevenció i seguretat informàtics i controls d’accés a la informació. Els empleats de l’empresa es troben capacitats per protegir la informació

Drets dels usuarios
Derecho de accesoCualquier persona té dret a obtenir confirmació sobre si l’empresa està tractant les seves dades personals. L’empresa informarà les dades personals que tractem per correu electrònic a sol·licitud prèvia sol·licitud.

Dret de portabilitat
L’usuari té dret a obtenir una còpia de les seves dades en un format estàndard amb les dades personals que hagi facilitat.

Dret de rectificación
El usuari té dret a sol·licitar la rectificació de les seves dades personals. A corregir dades inexactes, i a completar dades incomplets.

Dret de supresión
El usuari té dret a obtenir sense demora injustificada la supressió de qualsevol dada personal tractat per L’empresa en qualsevol moment

Dret d’oposició al tractament de dades en base a l’interès legítimo
El usuari té dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals en base a l’interès legítim de la empresa.
L’empresa no continuarà tractant les dades personals excepte en el cas en què pugui demostrar motius legítims per a l’exercici dels seus drets o la formulació i defensa de reclamacions.

Dret d’oposició al màrqueting directe
L’usuari té dret a oposar-se a rebre comunicacions de màrqueting directe, i al fet que les seves dades siguin utilitzades per a l’elaboració de perfils de consumidors. Pot exercir el seu dret a través de les opcions dels correus electrònics que rep o comunicant a L’empresa.

Dret a presentar una reclamació davant una autoritat de controlEl usuari té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de protecció de dades competent.
Si es considera que les seves dades són tractats d’una manera incorrecta pot comunicar-ho a L’empresa.

Dret a la limitació en el tractament de dades personals
L’usuari té dret a sol·licitar que L’empresa limiti el tractament de les dades personals, si:

– Si l’usuari s’oposa al tractament de les seves dades a base a l’interès legítim de L’empresa, es limitarà el tractament de les dades personals fins a la resolució de la verificació de l’interès legítim.
– Si L’empresa ja no necessita les dades personals, però l’usuari els necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
– Si l’usuari comunica errors en les dades personals, L’empresa limitarà el tractament fins a la seva verificació.
– Si el tractament no s’ajusta a dret, l’usuari podrà oposar-se a la supressió de les dades personals i sol·licitar la limitació de l’ús dels mateixos.

Exercici de drets
Per a l’exercici de l’usuari pot contactar amb l’empresa a: info@energyprojects.es

Delegat de Protecció de Dades
El Delegat de Protecció de Dades de l’L’empresa és l’encarregat de gestionar les dades personals. Pot contactar escrivint a info@energyprojects.es

Actualitzacions de la Política de Privacidad
La última versió de la Política de Privacitat està disponible al lloc web. L’empresa ha de comunicar qualsevol modificació i sol·licitarà el consentiment per part dels usuaris.

Tornar