Solucions
eficients en energia

Ens guia un fort compromís amb el desenvolupament
empresarial i amb en l'ús racional i sostenible de
l'energia. Redactem projectes d'instal·lacions,
adequacions i millores i portem endavant
seva execució en contextos productius i
comercials d'alta exigència.

Missió i Visió 2018-04-18T18:46:00+00:00

Energy Projects, Solucions eficients en energia

Missió i visió

Serveis integrals d’eficiència energètica

Energy Projects és una empresa de serveis integrals d’eficiència energètica per al sector comercial, industrial i públic.

Treballem al costat dels nostres clients com el seu soci en gestió energètica, amb l’objectiu d’assegurar una minimització de costos generals i operatiu – productius.
Ens guia un fort compromís amb el desenvolupament empresarial i amb l’ús racional i sostenible de l’energia d’acord amb els objectius de l’Acord de París, CMNUCC: col·laborar en mantenir l’augment de la temperatura mitjana mundial molt per sota de 2 ° C amb respecte als nivells preindustrials.

Portem a terme auditories i consultories precises que permeten identificar les àrees claus d’actuació on minimitzar costos de consum.
Redactem projectes d’instal·lacions, adequacions i millores i portem endavant la seva execució en contextos productius i comercials d’alta exigència.
Promovem l’adequació a instal·lació eficients facilitant un programa de viabilitat econòmic-financer amb entitats líders en el mercat.
Acompanyem la vida útil de les instal·lacions realitzant un monitoratge i verificació contínua, així com executant un pla de manteniment integral.

El nostre equip d’enginyers i tècnics apliquen processos certificats d’alta qualitat orientats a desenvolupar i implantar les solucions òptimes a mida de cada negoci amb un màxim aprofitament dels recursos energètics.
Així, assegurem resultats que aporten valor, minimitzen costos i augmenten la competitivitat del negoci, protegint un futur pròsper a enfrontar els riscos del canvi climàtic.

Ens guia un fort compromís amb el desenvolupament empresarial i amb l’ús racional i sostenible de l’energia d’acord amb els objectius de l’Acord de París. Redactem projectes d’instal·lacions, adequacions i millores i portem endavant la seva execució en contextos productius i comercials d’alta exigència.

Una visió: aportar competitivitat als nostres clients

Treballem per consolidar la nostra posició a Espanya i aportar competitivitat als nostres clients, afermant el nostre compromís amb el futur executant instal·lacions d’alta eficiència i qualitat tècnica que assegurin la sostenibilitat de les operacions del negoci. Així, vam participar en la millora del nostre entorn social i econòmic, promovent la qualitat de vida de les persones i del nostre medi ambient.

Els principis que guien el nostre treball